Leveranstid 2-7 dagar

Alla paket skickas samma dag som beställning och betalning genomförs, om detta är en vardag. Beställningar som görs efter kl 14.00 skickas nästkommande vardag.

Vi kan praktiskt taget skicka paket till vilken adress som helst i världen. Observera att det finns begränsningar för vissa produkter och vissa adresser men om detta är fallet kontaktar vi dig innan. När du gör en beställning uppskattar vi frakt och leveransdatum baserat på när vi har varan i lager och de produkt- och leveransalternativ du väljer. Håll din mail uppdaterad.

*Vid förskottsbetalning via banköverföring kan det dröja någon dag innan paketet skickas, beroende på när du genomför din betalning.


Vill du skicka tillbaka en produkt?
Ångrar du ditt köp ber vi dig först meddela oss om anledningen till detta, vi svarar alltid inom 1-2 arbetsdagar. Returnera sedan paketet tillsammans med information om ditt namn och beställningsnummer.

Du kan skicka tillbaka de flesta nya, oöppnade försändelser inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även fraktkostnaden för detta om anledningen till returen beror på oss (ex. du har fått fel produkt).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor från och med att du skickar tillbaka din produkt, men i många fall sker detta snabbare. Denna tidsperiod omfattar den tid det tar för paketet att fraktas till oss (2-10 arbetssdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur (1-2 arbetsdagar), och den tid det tar för din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (1-2 arbetssdagar).
575 Boulevard du Dr. J. J. Herbert Aix les Bains, 73100 France

P: +33 (0)4 79 34 07 51

E: salesnordic@barnettsports.com

"Rekord faller, idrottare kommer och går, värdena kvarstår fortfarande"

Olivier barnett, 1991